mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
how do I do? #51413 26/09/03 09:34 AM
Joined: Sep 2003
Posts: 156
B
bleach Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
B
Joined: Sep 2003
Posts: 156
I want to kill who loads sockets on my servers..
and how do I kill a socket when it joins my server?
any code or any bot?

Re: how do I do? #51414 26/09/03 12:47 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 314
S
Sigh Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
S
Joined: Aug 2003
Posts: 314
If someone codes a socket bot on mIRC correctly, there will be know way of knowing if they connected with this method. Because when you type /server in mIRC it opens a socket to the server, same as /sockopen. To the server, they are both the same and technically speaking everyone who connects to your server (either through mIRC's /sockopen or /server) is connecting via sockets

Re: how do I do? #51415 26/09/03 03:03 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 136
MrPeepers Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
Joined: Aug 2003
Posts: 136
The only way they would show up is through clones.


In Virginia, chickens cannot lay eggs before 8:00 a.m., and must be done before 4:00 p.m.
Re: how do I do? #51416 26/09/03 04:51 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 1,271
L
LocutusofBorg Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
L
Joined: Mar 2003
Posts: 1,271
And then that doesn't even mean it's a 'socket' thingie.


DALnet #Helpdesk
I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand. -Confucius
Re: how do I do? #51417 26/09/03 05:31 PM
Joined: Sep 2003
Posts: 156
B
bleach Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
B
Joined: Sep 2003
Posts: 156
yes clients are connects as socket aswell..
but I have an idea like when someone connects into my server then my script should send version to get client version of it.. and now I wanna know that how do I send version asker to who connects to my server?

Re: how do I do? #51418 26/09/03 05:33 PM
Joined: Jun 2003
Posts: 242
R
r0ck0 Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
R
Joined: Jun 2003
Posts: 242
A socket bot is perfectly capable of sending a false version reply.
A clone limit is really the only way to go.

Re: how do I do? #51419 27/09/03 10:30 AM
Joined: Sep 2003
Posts: 156
B
bleach Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
B
Joined: Sep 2003
Posts: 156
well.. where can I find a version asker bot..
it should send version to that who connects to server..
or how do I see who connects server??

Re: how do I do? #51420 27/09/03 12:17 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 136
MrPeepers Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
Joined: Aug 2003
Posts: 136
Well do you have services running on your server? If so sometimes thoses services will have a module you can load that will do it. Or you could script it yourselve. Also, in unreal atleast you can add bad versions into the conf


In Virginia, chickens cannot lay eggs before 8:00 a.m., and must be done before 4:00 p.m.
Re: how do I do? #51421 27/09/03 07:35 PM
Joined: Sep 2003
Posts: 156
B
bleach Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
B
Joined: Sep 2003
Posts: 156
any module for work under mirc!!?

Re: how do I do? #51422 27/09/03 08:03 PM
Joined: May 2003
Posts: 161
A
Ashkrynt Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
A
Joined: May 2003
Posts: 161
on *:snotice:*Client connecting*:{
.timerversion $+ $6 1 10 kill $6 Clients on this network must reply to CTCP VERSION requests
.ctcp $6 version
}
on *:ctcpreply:version *:.timerversion $+ $nick off

You need to set umode +c to get the client connection notices

Re: how do I do? #51423 28/09/03 09:12 AM
Joined: Sep 2003
Posts: 156
B
bleach Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
B
Joined: Sep 2003
Posts: 156
man, thank you so much..