mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
/splay bug #63566 10/12/03 12:17 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 271
N
NightChillz Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
N
Joined: Dec 2002
Posts: 271
dunno what it is but mirc wont play half my mp3/wma files, but they will play in any other program(like windows media player), wierdest part is most of them(not all) played fine in mirc yesterday :\

Re: /splay bug #63567 10/12/03 12:27 PM
Joined: Nov 2003
Posts: 228
S
Seifer Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
S
Joined: Nov 2003
Posts: 228
Are you getting any error messages? You can't expect a solution unless you actually give us an idea as to what could be wrong.

Re: /splay bug #63568 10/12/03 12:56 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 774
T
theRat Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
T
Joined: Dec 2002
Posts: 774
what have you done since they last worked


Code:
//if ( khaled isgod ) echo yes | else echo no
Re: /splay bug #63569 11/12/03 01:22 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 3,127
P
ParaBrat Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: Dec 2002
Posts: 3,127
just as a side note, mIRC doesnt actually play the sounds, it sends the command to windows, which then handles it with media player. You need to give a bitmore info before anyone can help you, but common probs are due to a script, spaces in a file name, files not where options thinks they are, codecs


ParaBrat @#mIRCAide DALnet
Re: /splay bug #63570 11/12/03 05:45 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 271
N
NightChillz Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
N
Joined: Dec 2002
Posts: 271
i havent done anything, all i know is that now any file i try to play in mirc it wont, and before it did(for most of them, not all, this has always been a problem for me, just not to this extent(none playing at all))

* /splay: unable to play 'C:\Documents and Settings\NightChillz\My Documents\My Music\dope\Felons and Revolutionaires\America the Pitiful.wma'
-
* /splay: unable to play 'C:\Documents and Settings\NightChillz\My Documents\My Music\dope\Felons and Revolutionaires\I Am Nothing.wma'
-
* /splay: unable to play 'C:\Documents and Settings\NightChillz\My Documents\My Music\dope\Group Therapy\Today is the day.wma'


now i can open up windows media player or any other media playing device and all those songs will play just fine.

Re: /splay bug #63571 11/12/03 02:36 PM
Joined: Jun 2003
Posts: 994
C
CtrlAltDel Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Jun 2003
Posts: 994
just a thought .. try playing one that don't have a half-dozen (or more) spaces in the path


I refuse to engage in a battle of wits with an unarmed person. wink
Re: /splay bug #63572 11/12/03 09:39 PM
Joined: Jul 2003
Posts: 742
MTec89 Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Jul 2003
Posts: 742
use " " when spaces are in the path example:

splay "C:\one two\music songs\rap rock\example - works.eh"


http://MTec89Net.com
irc.freenode.net #MTec89Net
Re: /splay bug #63573 12/12/03 03:23 PM
Joined: Dec 2003
Posts: 33
M
Man Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
M
Joined: Dec 2003
Posts: 33
If the error gave the whole filename then mIRC is recieveing the whole filename and understanding it meaning he has been using "

Also mIRC doesn't just send it to windows, it first does some error checking of its own.

Re: /splay bug #63574 16/12/03 05:22 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 810
C
cold Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Feb 2003
Posts: 810
Like was implicit in a previous reply, maybe these filenames contain consecutive spaces that mIRC isn't seeing..?


* cold edits his posts 24/7
Re: /splay bug #63575 19/12/03 06:27 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 271
N
NightChillz Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
N
Joined: Dec 2002
Posts: 271
i have always enclosed the filename in " " , if i didnt, then the error would be:

/splay 'C:\Documents' no such file


but that isnt the case, i use the whole path, and it will not play ANY of them, the part you guys arent hearing is that it playd them before i posted this, then they just stopped(thus the reason for posting!)

Re: /splay bug #63576 19/12/03 06:31 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 810
C
cold Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Feb 2003
Posts: 810
I'm not talking about this, I'm talking about consecutive spaces in the filenames. But since you seem to be sure the filenames didn't change, then that's not the problem either.


* cold edits his posts 24/7