mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
a command for "bind sockets to IP" #163906 05/11/06 06:37 PM
Joined: Jul 2006
Posts: 14
P
parisien Offline OP
Pikka bird
OP Offline
Pikka bird
P
Joined: Jul 2006
Posts: 14
hello.

is there a way to set the "bind sockets to IP" in a alias or popup ?

I want my sript to set this option.

Thank you all.

Re: a command for "bind sockets to IP" #163907 05/11/06 07:19 PM
Joined: Sep 2003
Posts: 4,230
D
DaveC Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
D
Joined: Sep 2003
Posts: 4,230
search the forum for "sendkeys", i think this well be the only method of doing it.

(be advised mirc needs to be the active app when keys are sent, ond that out to my dismay!)

Re: a command for "bind sockets to IP" #163908 05/11/06 07:30 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 612
B
billythekid Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
B
Joined: Mar 2003
Posts: 612
you could also

writeini mirc.ini ports bind on/off
writeini mirc.ini ports address xxx.xxx.xxx.xxx

btk


billythekid
Re: a command for "bind sockets to IP" #163909 05/11/06 09:01 PM
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
KingTomato Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
When closed mIRC will rewrite the ini file--to my knowledge anyways. It doesn't read the file and load it when you change a pref.


-KingTomato
Re: a command for "bind sockets to IP" #163910 05/11/06 09:10 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 612
B
billythekid Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
B
Joined: Mar 2003
Posts: 612
ahh, i only tested by clicking the dialog box and inputting an IP addy to find the ini section it was stored in. I know it updated it as soon as i clicked ok.(without closing mIRC)

btk


billythekid
Re: a command for "bind sockets to IP" #163911 05/11/06 11:38 PM
Joined: Apr 2005
Posts: 1,009
raZOR Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Apr 2005
Posts: 1,009
doesnt /reload refreshes changes?


IceCapped