mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Page 2 of 2 1 2
Joined: Feb 2003
Posts: 2,811
Raccoon Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
Joined: Feb 2003
Posts: 2,811
*woot!* *woot!*

here's your beer back, sir! it was an honor to hold!


Well. At least I won lunch.
Good philosophy, see good in bad, I like!
Joined: Jan 2012
Posts: 218
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
Joined: Jan 2012
Posts: 218
Quote
:-] Hold my beer

Okay. Hmm... Interesting, it's true Irish ale?! grin cool

Quote
while I dismantle the three versions of Windows/Photoshop I downloaded and installed on VirtualBox yesterday.

Wow. Probably that was fun yesterday.

Quote
On the plus side, I tracked down the issue.

I believed in what that sooner or later someone would discover this problem :-]

Quote
In any case, I have made a change that should resolve this in the next beta.

Good! I will necessarily testing the new beta version as soon as it will be is published, and after that I will write if I see this bug (problem) again. Thank you!

Originally Posted by Raccoon
here's your beer back, sir! it was an honor to hold!

laugh


🌐 http://forum.epicnet.ru 📜 irc.epicnet.ru 6667 #Code (mIRC scripts, help, discuss, examples)
Joined: Jan 2012
Posts: 218
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
Joined: Jan 2012
Posts: 218
mIRC beta v7.65.922 ‒ No bug found, problem resolved. I no longer observe this and cannot reproduce. Thank you very much.


🌐 http://forum.epicnet.ru 📜 irc.epicnet.ru 6667 #Code (mIRC scripts, help, discuss, examples)
Joined: Jan 2004
Posts: 1,352
L
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
L
Joined: Jan 2004
Posts: 1,352
This has reappeared in 7.68, mIRC is running on Windows 11 which I am connected to via remote desktop. I had installed a few of the earlier betas, I did not notice it then. I might not have installed the latest beta(s).

I could not reproduce via steps in this post https://forums.mirc.com/ubbthreads.php/topics/269905/duplicate-icons-bug#Post269905 so I don't know what the cause is

Joined: Dec 2002
Posts: 5,226
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Dec 2002
Posts: 5,226
At this point, it looks like I am having to implement multiple workarounds for drawing bugs in the MDI window handler (controlled by Windows itself) by finding ways to force the MDI handler to reset itself in different contexts. However, the only way to do that is to find methods to reproduce the issue, so I really would need a step by step method to reproduce it in this case.

Page 2 of 2 1 2

Link Copied to Clipboard