mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Help to add a run or execute command #267146 09/04/20 09:02 PM
Joined: May 2013
Posts: 127
R
raycomp Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
R
Joined: May 2013
Posts: 127
I have a word scramble game and would like to add a command to the portion of script below to continue to the next word if correct.

At the moment the user must again type the command !next to produce a knew word. Is it possible to add a line before the closing brackets to automatically execute the command !next

Quote

on $*:TEXT:/^[!@.]guess/Si:#: {
if $($+(%,scram.scramword.,$chan),2) {
if ($2 != %scram.origword. [ $+ [ $chan ] ]) { .msg $chan LOL that was a wild quess! Try again! }
else {
writeini Docs\Scramble.ini points $nick $iif($readini(Docs\Scramble.ini,points,$nick),$calc($readini(Docs\Scramble.ini,points,$nick) + 5),5)
.msg $chan 5Clever little you! Great $nick $+ ! 10You now have $readini(Docs\Scramble.ini,points,$nick) points.
unset $+(%,scram.*.,$chan)

}
}
}

Last edited by raycomp; 09/04/20 09:03 PM.
Re: Help to add a run or execute command [Re: raycomp] #267168 12/04/20 06:49 AM
Joined: May 2013
Posts: 127
R
raycomp Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
R
Joined: May 2013
Posts: 127
geen hulp nie? Ek neem aan daar is nie 'n oplossing nie.

Re: Help to add a run or execute command [Re: raycomp] #267169 12/04/20 07:10 AM
Joined: Jul 2014
Posts: 34
S
SykO Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
S
Joined: Jul 2014
Posts: 34
Well is hard without the !next portion, which I assume is already done. What you can do is put it in an alias then simply call it from the line you are suggesting. You could also just add the code triggered when the user types !next on the line you are suggesting this would not be the optimal solution, but it would do the work.