mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Loade status log from "popup", help me do it? #194870 13/02/08 08:16 AM
Joined: Jun 2004
Posts: 243
G
gomp Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
G
Joined: Jun 2004
Posts: 243
I know this will not work. But something like this is what I am trying to do:

Code:
menu status {
  Log:run $chan($active).logfile
  -
}


I get this:

Code:
* /run: unable to open '39'


When I try it, BTW.

Help? smile


I do not speak English. I speak Norwegian. So please bear with my poor English spelling and grammar.
Re: Loade status log from "popup", help me do it? [Re: gomp] #194871 13/02/08 08:35 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
S
sparta Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
run $chan($active).logfile

that would look like: #channel.logfile

look in your logs folder how the files are named, then let mirc have the path to your log file.. C:\mirc\logs or what you have for path to it.


if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }
Re: Loade status log from "popup", help me do it? [Re: sparta] #194884 13/02/08 05:59 PM
Joined: May 2003
Posts: 41
D
Damsulegna Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
D
Joined: May 2003
Posts: 41
wouldnt
Code:
menu channel {

be more appropriate?

and not status window ?

ps. works for me.


If At First You Don't Succeed, Ask Someone For Help......
Re: Loade status log from "popup", help me do it? [Re: Damsulegna] #194912 14/02/08 02:53 AM
Joined: Mar 2006
Posts: 393
T
The_JD Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
T
Joined: Mar 2006
Posts: 393
yeh, of course when loading a channel logfile it would be appropriate to use the channel menu lol


[02:16] * Titanic has quit IRC (Excess Flood)
Re: Loade status log from "popup", help me do it? [Re: Damsulegna] #195828 03/03/08 02:23 PM
Joined: Jun 2004
Posts: 243
G
gomp Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
G
Joined: Jun 2004
Posts: 243
No. I would like it to be possible to right click in the status window. Press "log" and then open the log. Like I got in the channels, using:

Code:
menu channel {
  Log:run $chan($active).logfile
  -
}


Now I would like to have that same option in the status window.

But:

Code:
menu status {
  Log:run $chan($active).logfile
  -
}


..does not do the trick.


I do not speak English. I speak Norwegian. So please bear with my poor English spelling and grammar.
Re: Loade status log from "popup", help me do it? [Re: sparta] #195829 03/03/08 02:27 PM
Joined: Jun 2004
Posts: 243
G
gomp Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
G
Joined: Jun 2004
Posts: 243
Hum.. I am not that good at scripting. Not sure what you mean.

But, I am on 3 different serves, all the time. So I got 3 status windows. And the paths are like: C:\Programfiler\mIRC\logs\EFNet
C:\Programfiler\mIRC\logs\AccessIRC, and C:\Programfiler\mIRC\logs\DalNet ..

So I am looking for a "allround" solution, not just for one spesific log file.

Anyone know what I mean?

smile

Last edited by gomp; 03/03/08 02:27 PM.

I do not speak English. I speak Norwegian. So please bear with my poor English spelling and grammar.
Re: Loade status log from "popup", help me do it? [Re: gomp] #195830 03/03/08 02:36 PM
Joined: Jun 2004
Posts: 243
G
gomp Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
G
Joined: Jun 2004
Posts: 243
LOL .. I am funny at times. This was really simple to do.

Just had to learn to spell. :p

I knew it was simple.

Here is the code: If others wonder..

Code:
menu status {
  Log:run $window($active).logfile
}


I do not speak English. I speak Norwegian. So please bear with my poor English spelling and grammar.