mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Topic Options
#75113 - 13/03/04 07:04 PM Userlist gone
Zyzzyx26 Offline
Hoopy frood

Registered: 15/02/04
Posts: 714
Loc: Brasil
Hi there,

Everytime i try to create a new remote by just clicking on New and typing it down, after i save it and close the remote window, that new remote that i just wrote is transfered to my Userslist, and all the list is gone, erased. I've lost it twice, and the problem persists with v6.14.

Is it sth im doing wrong?
_________________________
"All we are saying is give peace a chance" -- John Lennon

Top
#75114 - 16/03/04 08:21 AM Re: Userlist gone
Sojourn Offline
Pikka bird

Registered: 07/12/02
Posts: 17
Loc: Minnesota, U.S.A.
Try making sure that your userlist is being saved as Users.ini, and make sure your new script is using something like myscript.mrc or some other unique filename.

Top
#75115 - 16/03/04 11:53 PM Re: Userlist gone
Zyzzyx26 Offline
Hoopy frood

Registered: 15/02/04
Posts: 714
Loc: Brasil
The userlist is being saved as Users.ini, yes..

The script is the problem... When i try to create it, not load it, it erases the list.
_________________________
"All we are saying is give peace a chance" -- John Lennon

Top
#75116 - 18/03/04 05:11 PM Re: Userlist gone
FNar Offline
Fjord artisan

Registered: 14/03/04
Posts: 210
Loc: Long Island, NY, USA
Which is the active tab when this happens - Users? If it is, you're creating a new user list, not a new remote.

Top
#75117 - 19/03/04 02:30 PM Re: Userlist gone
Sephiroth_ Offline
Fjord artisan

Registered: 26/10/03
Posts: 214
Loc: Germany, Ulmen
You can't create a new userlist if the tab "Users" is selected - try it - click at the menu smile
_________________________
one step closer to world domination

Top
#75118 - 19/03/04 05:20 PM Re: Userlist gone
FNar Offline
Fjord artisan

Registered: 14/03/04
Posts: 210
Loc: Long Island, NY, USA
You're absolutely correct. Khaled made it almost completely idiot-proof. You'd have to load a file of garbage into Users, then save it as Users.ini. You can mess up anything else, but not users.

Top