mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
dialog boxes #178874 15/06/07 09:18 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
S
sparta Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
S
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
Is this a bug? create a box in a dialog with a text:

box "Testing this",2, 2 2 82 26

and now create one:

box "&Testing this",2, 2 2 82 26

see the difference in the box? dosent mather where you put the & sign.

box "Testing &this",2, 2 2 82 26


give the same result, it adds like a space and the end of the text, is this a bug? or can someone explain it? the & sign will underline the first letter, but it shouldent add a space in the box?


if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }
Re: dialog boxes [Re: sparta] #178875 15/06/07 09:52 PM
Joined: Jul 2006
Posts: 3,530
W
Wims Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
W
Joined: Jul 2006
Posts: 3,530
i'm using this 2 dialog but can't see anything different about the box :

dialog a {
size -1 -1 300 300
option pixels
box "&Testing this",1, 2 2 82 35
edit "" ,2, 4 20 80 10
}

dialog b {
size -1 -1 300 300
option pixels
box "Testing this",1, 2 2 82 35
edit "" ,2, 4 20 80 10
}


Looking for a good help channel about mIRC? Check #mircscripting @ irc.swiftirc.net
Re: dialog boxes [Re: Wims] #178876 15/06/07 10:05 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
S
sparta Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
S
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432


Look at the first box, it's with the & sign, the one below dosent have the & sign, and look at the frame behind the word 'this', spot it? smile
Code:
alias testing { dialog -m testing testing }
dialog testing {
  size -1 -1 90 100
  option pixels
  box "&Testing this",1, 2 2 82 35
  box "Testing this",2, 2 40 82 35
}

Same result with option dbu


if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }
Re: dialog boxes [Re: Wims] #178878 15/06/07 10:14 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 3,547
S
SladeKraven Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Dec 2002
Posts: 3,547
Originally Posted By: Wims
i'm using this 2 dialog but can't see anything different


If you're using Windows XP, add the notheme option to the dialog, I noticed a little space after it.

Re: dialog boxes [Re: SladeKraven] #178880 15/06/07 11:19 PM
Joined: Jul 2006
Posts: 3,530
W
Wims Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
W
Joined: Jul 2006
Posts: 3,530
You're right


Looking for a good help channel about mIRC? Check #mircscripting @ irc.swiftirc.net
Re: dialog boxes [Re: SladeKraven] #178899 16/06/07 06:13 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
S
sparta Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
S
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
WinXP Professional 5.1 Service Pack 2 (Build #2600), and i have Windows Classic style, Color scheme is set to Windows Standard


if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }