mIRC Homepage

Setting Auto Op

Posted By: PuzzlePieces

Setting Auto Op - 26/04/05 02:21 AM

I was just given 200 op status in a channel and I can't figure out how to set up auto ops when I enter the channel. Please help.
PuzzlePieces
Posted By: gemeau50

Re: Setting Auto Op - 26/04/05 02:24 AM

Which network?
Posted By: PuzzlePieces

Re: Setting Auto Op - 26/04/05 02:28 AM

Undernet
Posted By: gemeau50

Re: Setting Auto Op - 26/04/05 02:43 AM

This can only be set by an administrator level 400 and over. Contact one of your administrators.
Posted By: PuzzlePieces

Re: Setting Auto Op - 26/04/05 02:56 AM

Merci. cool
Posted By: gemeau50

Re: Setting Auto Op - 26/04/05 02:59 AM

Y a pas quoi :-))

You're welcome :-))
© 2020 mIRC Discussion Forums