mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Problem with mIRC? #94813 20/08/04 04:08 AM
Joined: Aug 2004
Posts: 8
T
TripleH Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
T
Joined: Aug 2004
Posts: 8
I am on mIRC on my network, and decide i want to visit another network. I type /server -m NETWORKNAME and it says "Unable to Create Socket". Why is it doing that. I have to open up another mIRC window just to connect to that network. I cant be on more than 1 on the same window.


Triple_H
irc.chattingaway.com
Re: Problem with mIRC? #94814 21/08/04 05:07 AM
Joined: Aug 2004
Posts: 8
T
TripleH Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
T
Joined: Aug 2004
Posts: 8
Funny how no one knows this?


Triple_H
irc.chattingaway.com
Re: Problem with mIRC? #94815 21/08/04 11:59 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 701
K
Kelder Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
K
Joined: Apr 2003
Posts: 701
You have a version of mIRC later than 6.0? Preferrably the latest version (6.16 atm)... mIRC prior to 6.0 have no multi server.

Try /server -m irc.network.com (well, an actual existing server of the network you want to connect to) instead of just /server -m networkname. Maybe your mIRC doesn't have a lmist of servers for that network?

Do you have a clean mIRC downloaded from www.mirc.com or did you download it from somewhere else? Do you use full scripts or addons?
You can try downloading mIRC again and install it to another folder to see if that version has the same problem. If not, then it's a problem with your settings or with any scripts you installed.

If that doesn't help, well, then you have something strange going on...