mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Dropdown Menu "&" Bug #84855 01/06/04 12:26 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 214
S
Sephiroth_ Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
S
Joined: Oct 2003
Posts: 214
If i use in a drop down menu the & in the second part (after the Tab i mean) it doesn't makes the following letter available as a shortcut key

Code:
menu channel {
  test $chr(9) &test2:$null
}
 


this should make the "t" underlined - but it doesn't


one step closer to world domination
Re: Dropdown Menu "&" Bug #84856 04/06/04 06:24 PM
Joined: May 2003
Posts: 31
B
Bleepy Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
B
Joined: May 2003
Posts: 31
Read this post


@#HelpDesk - DALnet