mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
"Window Buffer" effect "script" windows? #73461 03/03/04 07:23 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 48
R
r00ted Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
R
Joined: Oct 2003
Posts: 48
Hey guys,
I was wondering what windows the the Window Buffer option (limit?) in the mIRC option will affect. Will it only effect "guine" mIRC windows? Or will it effect any windows that are open on the "switchbar"? For example, I got a script loaded that relys on parsing the CTCP chan notices, and displaying them in a seperate window so ops can chat without interferences and was wondering if the Window buffer limit option in mIRC will affect this separate window

Thanks!
r00ted

Re: "Window Buffer" effect "script" windows? #73462 03/03/04 07:38 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,922
O
Online Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
O
Joined: Dec 2002
Posts: 1,922

Re: "Window Buffer" effect "script" windows? #73463 04/03/04 01:14 AM
Joined: Oct 2003
Posts: 48
R
r00ted Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
R
Joined: Oct 2003
Posts: 48
hmm....it doesnt show any echo's, filter, or loadbuf matches in the script, when I searched for "line" without the quotes, there was a bunch of occurances tho :P So, I'm guessing the Windows buffer setting wouldn't effect this window since there is no presence of echo, filter or loadbuf? :P