mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
#66233 02/01/04 02:08 AM
Joined: Jan 2004
Posts: 2
D
dpf44 Offline OP
Bowl of petunias
OP Offline
Bowl of petunias
D
Joined: Jan 2004
Posts: 2
I seem to have a problem when I move my multi-lined switchbar (currently on two lines) to be at the left or right hand side of the screen.
It works fine when its at the top or bottom, showing both lines, but it only shows a single line when i move the bar to the sides. I have the latest version of mirc (6.12) and I'm running the latest version of the acidmax script.


Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
The rows are to simply provide more room for buttons on the top and bottom. Due to mirc's ability to show more buttons vertically, the 'row' option isn't available on the sides.


-KingTomato
Joined: Jan 2004
Posts: 2
D
dpf44 Offline OP
Bowl of petunias
OP Offline
Bowl of petunias
D
Joined: Jan 2004
Posts: 2
fair enough, i'll just have to settle with having it at the top. i don't have enough room for my channels with just a single bar at the side

thanks smile


Link Copied to Clipboard