mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
CTRL K problem #63772 12/12/03 06:00 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 173
K
Kev_Uk Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
K
Joined: Dec 2002
Posts: 173
Hi, i'm not quite sure how to explain this problem i have noticed, or how to phrase it, but here goes.

For some reason when i either hit CTRL K or look at my scripts in remote that has colour the little box that is normally there before the number of colour, it seems to have changed from the normal box to a strange icon which sorta looks like an small letter L, has anyone ever come across that or knows how to change it back, it seems to be misleading and something i'm not used to seeing when i'm sorting or making scripts.

Re: CTRL K problem #63773 12/12/03 06:14 AM
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
KingTomato Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
You might have changed the size of the font in the editer (maybe holding control accidentaly while using the scroll wheel), or the font itself changed. If youw ant the defaults, its "Courier New" size 9.


-KingTomato
Re: CTRL K problem #63774 12/12/03 06:18 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 173
K
Kev_Uk Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
K
Joined: Dec 2002
Posts: 173
I think it's part of my windows, i only got it when windows crashed on me, it's the same on my other 3 mirc's confused

Re: CTRL K problem #63775 12/12/03 03:23 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
S
sparta Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
It's som strange behavior in winXP.. the only way "i know about" to get the old style of CTRL + K back, thats to reinstall windows.. its som font DL'd from windows update.. and im not shure what update it is.. but it's not any font in windows.. "been trying them all" and nothing helped.. :tongue: so i went back to window 2k..


if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }
Re: CTRL K problem #63776 14/12/03 08:51 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 1,831
I
Iori Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
I
Joined: Aug 2003
Posts: 1,831
Maybe this thread will help you.

Re: CTRL K problem #63777 15/12/03 05:58 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 173
K
Kev_Uk Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
K
Joined: Dec 2002
Posts: 173
Nope that didn't fix it

Re: CTRL K problem #63778 21/12/03 08:31 PM
Joined: Nov 2003
Posts: 9
E
eek Offline
Nutrimatic drinks dispenser
Offline
Nutrimatic drinks dispenser
E
Joined: Nov 2003
Posts: 9
actually i have the same issue... also the problem with CTRL U O B R... and before i also have that problem under the Script Editor...

someone told it is posible is something with winXP... and someone told me to play around with [Control Panel] -> [Regional and Language Option] and go to [Language] and [Advance] tabs... after playing with the settings... the issue disappeared only to the script editor... however still have it with my any chan or query text box...





Re: CTRL K problem #63779 24/12/03 12:12 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 173
K
Kev_Uk Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
K
Joined: Dec 2002
Posts: 173
I seem to be having it everywhere on mIRC and it's annoying, i've tried everything i've been told too do in the Control Panel and no luck so far blush(

Shame there wasn't some sort of .reg file or .exe file or something that could fix it automatically, i haven't been able to do anymore scripts cos i'm just not used to how it's looking now.

Re: CTRL K problem #63780 24/12/03 01:46 AM
Joined: Nov 2003
Posts: 9
E
eek Offline
Nutrimatic drinks dispenser
Offline
Nutrimatic drinks dispenser
E
Joined: Nov 2003
Posts: 9
sparta could be right... its posible a windows update file... this already happened to me twice... the first time i have this issue, i did a clean reinstall of windows.... and then after sometime, maybe after downloading a windows update, i have the issue again... as of now am too lazy to reinstall windows again... :P