mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Page 1 of 2 1 2
Transparency with /setlayer #55537 17/10/03 07:09 PM
Joined: Jul 2003
Posts: 742
MTec89 Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
Joined: Jul 2003
Posts: 742
okay, this does work in some instances and since 6.x has been exploited im forced to use 6.12

i would like to see it back in mirc because transparency rules and there was no real reason it should have been touched.


http://MTec89Net.com
irc.freenode.net #MTec89Net
Re: Transparency with /setlayer #55538 17/10/03 09:12 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 2,962
S
starbucks_mafia Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Dec 2002
Posts: 2,962
Well I assume you read Khaled's thread about why it was changed. Don't you think he has a better standpoint to judge whether there's a 'real reason' to change it than you?


Spelling mistakes, grammatical errors, and stupid comments are intentional.
Re: Transparency with /setlayer #55539 17/10/03 10:10 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 810
C
cold Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Feb 2003
Posts: 810
What do you mean by "real reason"?


* cold edits his posts 24/7
Re: Transparency with /setlayer #55540 17/10/03 11:40 PM
Joined: Jul 2003
Posts: 742
MTec89 Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
Joined: Jul 2003
Posts: 742
ok it dont work if u screw around resizeing the windows but there would be no point in doing that.

some people want setlayer and some dont, just put it back in and leave those that want it to use it, and everyone else just leave it be.. setlayer should have never been touched...


http://MTec89Net.com
irc.freenode.net #MTec89Net
Re: Transparency with /setlayer #55541 18/10/03 01:43 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
_
_D3m0n_ Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
_
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
yes and then ud be here reporting a bug in it khaled had good reason to remove it..... if it doesnt work it doesnt need to be in there.


D3m0nnet.com
Re: Transparency with /setlayer #55542 18/10/03 03:16 AM
Joined: Jul 2003
Posts: 742
MTec89 Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
Joined: Jul 2003
Posts: 742
i report no bugs because i dont know what is a bug and what is prog/hardware interference and it does work. setlayer should not have been touched.


http://MTec89Net.com
irc.freenode.net #MTec89Net
Re: Transparency with /setlayer #55543 18/10/03 03:20 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
it has bugs.


new username: tidy_trax
Re: Transparency with /setlayer #55544 18/10/03 04:25 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
_
_D3m0n_ Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
_
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
apparently in all your expertise your unaware of what bugs are. let me clarify that for u. something that doesnt work as intended is a bug ... however menial and small it is still a bug. khaled plainly says it doesnt work so he removed it. thats his option as a programmer to remove buggy functions from his program, maybe at a later date he will work out the bugs and possibly readd it ...... im hoping he has several things hes planning on adding in the future, but again that is all his right, as ive come to understand. now if your that unhappy u can do one of three things ... downgrade and be vulnerable to exploits, switch to another irc client, or just learn to accept the change. and hope at a later date it gets worked out. please stop whining about it like a 5 yr old


D3m0nnet.com
off topic: fortune city avatars #55545 18/10/03 04:29 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 2,661
Raccoon Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Feb 2003
Posts: 2,661
( Off Topic ): to starbucks_mafia and cold

I just wanted to point out again that Fortune City is replacing both of your avatars with crappy Fortune City logos. The both of you probably see the avatars fine, because you have Fortune City cookies in your browser cache... but the rest of us cannot.

Choose a better provider. smirk

- Raccoon


Well. At least I won lunch.
Good philosophy, see good in bad, I like!
Re: Transparency with /setlayer #55546 18/10/03 04:36 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
an example of a bug(not a real bug)

//echo -a $time returns 18/9/2003

this is a bug because it was intended to return the time, it returned the date instead, thus it didn't work as intended.
or even if it returned <date> <time> or <time> <date> it would be a bug, because it is doing unintended extra stuff.


new username: tidy_trax
Re: off topic: fortune city avatars #55547 18/10/03 04:39 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 2,809
C
codemastr Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Dec 2002
Posts: 2,809
I see both their avatars just fine and I have cookies blocked.

Re: off topic: fortune city avatars #55548 18/10/03 04:42 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
same


new username: tidy_trax
Re: off topic: fortune city avatars #55549 18/10/03 04:46 AM
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
KingTomato Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
i third that >:P


-KingTomato
Re: off topic: fortune city avatars #55550 18/10/03 04:49 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 810
C
cold Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Feb 2003
Posts: 810
Weird, my cache is clear and I still can see both images. It must be something there.
You're right about one thing though, I should choose a better provider. I was just lazy and didn't really search for a good (free) one :tongue:. Any recommendations anyone?


* cold edits his posts 24/7
Re: off topic: fortune city avatars #55551 18/10/03 05:21 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 2,661
Raccoon Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Feb 2003
Posts: 2,661
Odd. I can't figure it out, but this is how it appears on 2 different machines I've looked at these forums with. Everyone else's avatars appear fine. I guess it's no big deal if it's just me then.



Well. At least I won lunch.
Good philosophy, see good in bad, I like!
Re: off topic: fortune city avatars #55552 18/10/03 12:45 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
Watchdog Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
Good and free? No such thing. Acceptable and free? Maybe...

Pay peanuts, get monkeys.

Re: off topic: fortune city avatars #55553 18/10/03 12:51 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 810
C
cold Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Feb 2003
Posts: 810
Well, anything better than the current one, actually. :tongue:


* cold edits his posts 24/7
Re: off topic: fortune city avatars #55554 18/10/03 03:08 PM
Joined: Jun 2003
Posts: 384
D
DekuHaze Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
D
Joined: Jun 2003
Posts: 384
I use the webspace my ISP gave me with my cable. Didn't your ISP give you free webspace?

Also, all avatars working fine here...

Last edited by DekuHaze; 18/10/03 03:09 PM.
Re: off topic: fortune city avatars #55555 18/10/03 03:14 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 810
C
cold Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Feb 2003
Posts: 810
It used to, a loooong time before. Now it only offers email accounts. frown


* cold edits his posts 24/7
Re: off topic: fortune city avatars #55556 18/10/03 03:16 PM
Joined: Jun 2003
Posts: 384
D
DekuHaze Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
D
Joined: Jun 2003
Posts: 384
Well that sucks frown

Page 1 of 2 1 2