mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
I keep getting the Unable to resolve message. Please help me! #54250 13/10/03 04:57 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 2
S
SKreme Offline OP
Bowl of petunias
OP Offline
Bowl of petunias
S
Joined: Oct 2003
Posts: 2
Whenever I try to connect it gives me the unable to resolve message. Mirc was working yesterday and i decided to download the newest version b/c i had an old one. I downloaded it and installed it over the old one, saving all settings. When i tried to use it, it kept giving me this message. I was looking through the posts here and someone said to type /dns and my ip address and I did that. It said DNS resolved my ip address. I do not know what this means. Maybe someone can help me. Everything else is working with my computer. I just can't seem to get mirc to work now. Please help!

Re: I keep getting the Unable to resolve message. Please help me! #54251 13/10/03 05:30 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
S
sparta Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
You have a option.. ALT + O .. then look at "Connect". and last look at "Local Info" .. if you have it set to "server" then try set it to "Normal" .. and you should see your Local Host/Ip Address in the fields, thats nothing you fill in ur self, mirc does that for you..


if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }
Re: I keep getting the Unable to resolve message. Please help me! #54252 13/10/03 05:32 PM
Joined: Jun 2003
Posts: 242
R
r0ck0 Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
R
Joined: Jun 2003
Posts: 242
Go here and scroll down to where it says "Unable to resolve IRC server" and then try to connect to a different server.

Re: I keep getting the Unable to resolve message. Please help me! #54253 13/10/03 06:20 PM
Joined: Oct 2003
Posts: 2
S
SKreme Offline OP
Bowl of petunias
OP Offline
Bowl of petunias
S
Joined: Oct 2003
Posts: 2
I tried your link... it does not say how to fix the problem. It just says what the problem is. I have tried to connect to a dozen different servers. None of them work. Anyone have any ideas?

Re: I keep getting the Unable to resolve message. Please help me! #54254 14/10/03 05:28 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 3,127
P
ParaBrat Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: Dec 2002
Posts: 3,127
take a look at this thread


ParaBrat @#mIRCAide DALnet