mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
KT's mp3 player #36141 13/07/03 06:10 PM
Joined: Jun 2003
Posts: 5
J
jejeje Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
J
Joined: Jun 2003
Posts: 5
I noticed that certain bitrates (ie 320kps) are not played when I used your buildin mp3 player. is there a way to fix this?

Re: KT's mp3 player #36142 13/07/03 08:35 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 272
C
c0ldfusi0n Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
C
Joined: Mar 2003
Posts: 272
Welcome to KT's personal forum for people who can't figure out what's wrong with his scripts. Your input is important to us, please hold so you can keep your priority.


All of our representatives are currently helping other clueless users, please hold and we will be with you in a second. Thanks for your patience.


- cF
Dedicated helper for rent.
Re: KT's mp3 player #36143 14/07/03 02:44 AM
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
KingTomato Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
lol thanks c0ldfusi0n.. lmao

Anyways, i have heard users with plain mirc not having the capability to play 320 using just /splay so Im assuming its a mirc (or default media player rather)'s issue. I did not specifically script it to allow only < 320, so I don't see any reason why it would disallow it.

Just for giggle, see if //splay -m $sfile($mircdir, Locate mp3 File, Play) worls in the channel window. Select the file your referring to and see if it plays. If it does, then I'll need to look into my mp3 player, otherwise I'd have to say its up to mirc/media player. >:D


-KingTomato