mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Page 2 of 2 1 2
Re: add an icon? #35338 10/07/03 08:27 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
yes thats right.


new username: tidy_trax
Re: add an icon? #35339 10/07/03 08:29 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 300
A
andymps Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
A
Joined: Apr 2003
Posts: 300
but it has opened a box, and i want just the icon


Liek OMG Yuo Stoleded my MageHurtzzzz!!!11
Re: add an icon? #35340 10/07/03 08:30 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
well you cant, i dont think, unless you want to remake mircs toolbar in a dialog and add your 1 icon to the end.


new username: tidy_trax
Re: add an icon? #35341 10/07/03 08:32 AM
Joined: Jul 2003
Posts: 46
V
vexx0r Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
V
Joined: Jul 2003
Posts: 46
Yea but if you would have read in the beginning when he said what do i do? and you told him to put the stuff in his dialog and he said what do i do?

Re: add an icon? #35342 10/07/03 08:34 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
o i see what ya mean now grin


new username: tidy_trax
Re: add an icon? #35343 10/07/03 08:36 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
alternately you could make your own dll grin


new username: tidy_trax
Re: add an icon? #35344 10/07/03 08:39 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 300
A
andymps Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
A
Joined: Apr 2003
Posts: 300
if u wanna show me how grin
im suprised i can do mirc scripting i suck at most stuff, i once tried an html website, trust me u dont wanna see what that turned out like, imagine a dll


Liek OMG Yuo Stoleded my MageHurtzzzz!!!11
Re: add an icon? #35345 10/07/03 08:41 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
find a dll tutorial

i cannot write dll's yet but im learning c++, and im looking at necromans tutorial on dll's, now i just have to find a compiler wink

Last edited by pheonix; 10/07/03 08:42 AM.

new username: tidy_trax
Re: add an icon? #35346 10/07/03 08:42 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 300
A
andymps Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
A
Joined: Apr 2003
Posts: 300
nahh i think i know someone who has done an icon i prolly find out off him grin


Liek OMG Yuo Stoleded my MageHurtzzzz!!!11
Re: add an icon? #35347 10/07/03 08:43 AM
Joined: Jul 2003
Posts: 46
V
vexx0r Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
V
Joined: Jul 2003
Posts: 46
Maybe you should stick to using a previously made mirc script it would probably be better for you and the poor guy that is trying to help you, i am a couple days into this scripting thing and i understood what pheonix has told you to do... and for html easiest internet scripting language (if you can even call it that) i guess ... well i don't know i suggest you read the intro to mirc and then practice for a couple days or weeks or maybe motnhs until you have a grasping on what it is you want.

Re: add an icon? #35348 10/07/03 08:45 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
other than the use of dll's the only way i can think of adding an icon to the toolbar is by hacking the exe and dont even think about asking for help on that mad


new username: tidy_trax
Re: add an icon? #35349 10/07/03 08:48 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 300
A
andymps Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
A
Joined: Apr 2003
Posts: 300
o, ok, i know someone who can do that to, j/k


Liek OMG Yuo Stoleded my MageHurtzzzz!!!11
Re: add an icon? #35350 10/07/03 08:55 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
or there may be another posibilty,if you can get the opening position of the dialog to land exactly where u want the icon and make the dialog really small,it might mix in and just look like a "dialogless" icon wink

Edit: thats just a suggestion, im not too sure but the dll might automatically resize the dialog so it fits with the toolbar :tongue: .

Last edited by pheonix; 10/07/03 08:57 AM.

new username: tidy_trax
Re: add an icon? #35351 10/07/03 08:56 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 300
A
andymps Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
A
Joined: Apr 2003
Posts: 300
wont let it go small enough


Liek OMG Yuo Stoleded my MageHurtzzzz!!!11
Re: add an icon? #35352 10/07/03 08:58 AM
Joined: May 2003
Posts: 2,265
P
pheonix Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: May 2003
Posts: 2,265
it goes small enough for me :tongue:

size -1 -1 88 16

that is small enough to fit, but you have to play with -1 -1 to change the position of where it opens wink

Last edited by pheonix; 10/07/03 08:59 AM.

new username: tidy_trax
Re: add an icon? #35353 10/07/03 09:01 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 300
A
andymps Offline OP
Fjord artisan
OP Offline
Fjord artisan
A
Joined: Apr 2003
Posts: 300
i c, i will give it a try


Liek OMG Yuo Stoleded my MageHurtzzzz!!!11
Re: add an icon? #35354 10/07/03 10:43 AM
Joined: Jul 2003
Posts: 9
C
CusHi0n Offline
Nutrimatic drinks dispenser
Offline
Nutrimatic drinks dispenser
C
Joined: Jul 2003
Posts: 9
If you want some help using mdx/popups/ktools dll's. PM me, I'd be happy to help.
Greetz

Re: add an icon? #35355 10/07/03 11:50 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
Watchdog Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
To let your URL format correctly you need to make sure there's no space where the = sign is. And also the site is not there.

Page 2 of 2 1 2