mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
script menus #3330 24/12/02 02:26 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 5
A
AzraDark Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
A
Joined: Dec 2002
Posts: 5
is there anyway to get rid of the menu break in this:

script1.mrc
menu channel {
test
.test1:/whatever
}

script2.mrc
menu channel {
test
.test2:/whatever
}

thanks.

Re: script menus #3331 24/12/02 03:01 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
Watchdog Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
What is a menu break? Do you mean the scored line between each popup in the listbox? If so yes there is a way, nest both popups in one script instead of having them in two...

Re: script menus #3332 24/12/02 03:31 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 109
T
tomalak16 Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
T
Joined: Dec 2002
Posts: 109
Yet it was specified in the question that the menu definitions are in separate scripts. So you have to assume that that is how it's needed. wink

You can use $submenu($id($1)) i've discovered... if you get each script to store the menu definition line in a hash table and then, in your aliases file create an identifier that returns the $1'th value in that hash table.... your popup can be populated.

Thanks


<Ingo> I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"
Re: script menus #3333 24/12/02 04:19 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
Watchdog Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
There was nothing like that specified in the question at all. I agree that your cure for his problem will work but look at this...

is there anyway to get rid of the menu break in this: <-- Where here does it say that he requires it to be in seperate files? Some people, such as myself do it to seperate host/op popups from the pretty ones.

Re: script menus #3334 24/12/02 05:28 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 109
T
tomalak16 Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
T
Joined: Dec 2002
Posts: 109
He stated clearly that one definition was in script1.mrc and the other was in script2.mrc.

In any case, I know he meant it had to be in seperate files because I asked him this question on IRC and he brought it here :P


<Ingo> I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"
Re: script menus #3335 26/12/02 02:44 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
Watchdog Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Dec 2002
Posts: 2,985
1. Yes and I gave him a correct answer based on the wording of his question..
2. Do the rest of use have the benefit of what he asked you on a server? No.
3. Yet it was specified in the question that the menu definitions are in separate scripts. So you have to assume that that is how it's needed. <-- The original poster didn't mention why it was needed the way he had it. Maybe he should complete his question here...

Re: script menus #3336 26/12/02 03:01 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 109
T
tomalak16 Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
T
Joined: Dec 2002
Posts: 109
1. You gave an alternative method of what he was trying to do, but not within the parameters of the question which included "script1.mrc" and "script2.mrc"

2. And that is why I posted it here..... so that you now know.

3. He doesn't need to say why he needed it like that, it's how he wants it!


<Ingo> I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"