mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
/splay & mp3s at 320 bitrate #29016 10/06/03 05:19 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 20
C
Cassius Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
C
Joined: Dec 2002
Posts: 20
for some odd reason /splay doesn't seem to work with some mp3's at 320 bitrate... 44.1khz and +joint stereo+

it's odd because it seems that some mp3's encoded like that work just fine and others wont play at all.




"Illegitimati non Carborundum" -> "Don't let the bastards grind you down."
Re: /splay & mp3s at 320 bitrate #29017 10/06/03 06:43 PM
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
KingTomato Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
That wouldn't be a mirc problem, more a media play you have set to default problem. Mirc doesn't handle the media playing, your default program does. >:D


-KingTomato
Re: /splay & mp3s at 320 bitrate #29018 11/06/03 12:08 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 20
C
Cassius Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
C
Joined: Dec 2002
Posts: 20
my default mp3 player is winamp, and when I play the songs in winamp, they work properly. :-/


"Illegitimati non Carborundum" -> "Don't let the bastards grind you down."
Re: /splay & mp3s at 320 bitrate #29019 11/06/03 06:16 PM
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
KingTomato Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Jan 2003
Posts: 3,012
does wma (windows media player) play them correct?


-KingTomato
Re: /splay & mp3s at 320 bitrate #29020 12/06/03 09:42 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 20
C
Cassius Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
C
Joined: Dec 2002
Posts: 20
yeah, it works in wmp... weird, huh? :-/


"Illegitimati non Carborundum" -> "Don't let the bastards grind you down."
Re: /splay & mp3s at 320 bitrate #29021 28/07/03 07:33 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 109
T
tomalak16 Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
T
Joined: Dec 2002
Posts: 109
Your default program has nothing to do with it; it's a Windows API that handles the playing. Same one WMP uses, I believe.


<Ingo> I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"