mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
/run pause execution? #25976 25/05/03 07:56 PM
Joined: May 2003
Posts: 11
R
rw_grim Offline OP
Pikka bird
OP Offline
Pikka bird
R
Joined: May 2003
Posts: 11
is there a way to have the run command pause execution of a script untill it is done processing? What i'm trying to do is this: I have a script that unzips a file and then reads values from one of the files inside the zip file. I'm using good old pkzip for dos to accomplish this. I can't/don't want to use a while loop to delay it, because i do plan on releasing this script, and everyones computers aren't the same, so that would accomplish nothing. I'm fairly certain there is no way around this, but i am asking just in case...

Re: /run pause execution? #25977 25/05/03 07:59 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 272
C
c0ldfusi0n Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
C
Joined: Mar 2003
Posts: 272
a while loop seems like the only way to do this..


- cF
Dedicated helper for rent.
Re: /run pause execution? #25978 25/05/03 08:27 PM
Joined: May 2003
Posts: 11
R
rw_grim Offline OP
Pikka bird
OP Offline
Pikka bird
R
Joined: May 2003
Posts: 11
well like i said a while loop isn't going to work... i'm planning on releasing the script and it'll just be bad... plus i don't know how big the zip files are nor would i have any idea on how to calculate how long it would take to extract, even if i did know the proc speed and everything, theres still way to many things that factor in to be able to do it reasonably... I did checkout zip.dll, but it won't even try to extract a file that doesn't end in .zip which is just crazy, it should be checking the acutal file header. So it looks like i'm just going to have to write a dll to do it, since that will actually halt the script.

Re: /run pause execution? #25979 26/05/03 05:53 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 2,642
Raccoon Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Feb 2003
Posts: 2,642
Use a /timer to check if the output file $exists and its $file().size is greater than 0. When this succeeds, then the timer calls the second half of your script. This means you will have to split the alias into at least 2 parts.

- Raccoon


Well. At least I won lunch.
Good philosophy, see good in bad, I like!
Re: /run pause execution? #25980 26/05/03 06:35 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 699
N
Nimue Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
N
Joined: Dec 2002
Posts: 699