mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Manipulating variables? #257377 03/04/16 09:10 AM
Joined: Mar 2016
Posts: 7
H
HHPN Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
H
Joined: Mar 2016
Posts: 7
I have a code like..

Input
!a

Output
message store1
message store2
message store3


How do I make it so that I can make it so I can "activate" certain parts of the code so it'll be something like this..

Input
!a

Output
message store1
message store2
message store3

And if I don't have message 3 to be displayed, I can do...

Input
"some activation code"
!a

Output
message store1
message store2

I know I can change the variable to something like !b and have it output store1 and store2, but I would like to be able to choose which messages to be displayed from the !a variable only. Is this sort of thing possible? Thanks..

Last edited by HHPN; 03/04/16 09:12 AM.
Re: Manipulating variables? [Re: HHPN] #257379 03/04/16 12:31 PM
Joined: May 2015
Posts: 249
splinny Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
Joined: May 2015
Posts: 249
Your examples are not clear enough to understand what you actually want. Try some REAL examples, pls.


Dont give a fish - teach to fish!
Re: Manipulating variables? [Re: splinny] #257434 07/04/16 12:23 AM
Joined: Mar 2016
Posts: 7
H
HHPN Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
H
Joined: Mar 2016
Posts: 7
!loc
store1
store2
store3

!store1 inactive

!loc
store2
store3

Re: Manipulating variables? [Re: HHPN] #257436 07/04/16 01:36 AM
Joined: May 2015
Posts: 249
splinny Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
Joined: May 2015
Posts: 249
1. On "!inactive storeX" set %storeX $null and on "!loc" check each %storeX for being empty.
2. Make %checkStoreX for each %storeX and store in %checkStoreX on\off (1\0) for "!active\!inactive".


Dont give a fish - teach to fish!