mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Weird Forum/Browser Issue? #237260 20/04/12 06:22 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
L
landonsandor Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
L
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
Has anybody else been having an issue, in firefox 11.0 with XP SP3 (with all updates), that when you load a new page to read a post, it greys out the back arrow button? This is the ONLY site it's happening on. I get the back arrow on THIS page (the one Im typing this message out on), but I DONT get it while just READING posts. This JUST started happening yesterday (that I noticed). Very weird.


Those who fail history are doomed to repeat it
Re: Weird Forum/Browser Issue? [Re: landonsandor] #237265 20/04/12 10:49 PM
Joined: Mar 2006
Posts: 61
H
Handle_With_Care Offline
Babel fish
Offline
Babel fish
H
Joined: Mar 2006
Posts: 61
I think the following would be the more appropriate forum to ask questions about Firefox: http://forums.mozillazine.org/index.php


mIRC 7.51, 64-bit Win-7/SP1 Home Premium
IRC Operator irc.Prison.NET
Re: Weird Forum/Browser Issue? [Re: Handle_With_Care] #237276 22/04/12 12:34 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
L
landonsandor Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
L
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
well, I figured I'd see if anybody else was having this issue here. true, program specific issues should be addressed on their websites, but since it happens with this forum and no others, it's also just as useful to see if anybody here has the same issue.


Those who fail history are doomed to repeat it
Re: Weird Forum/Browser Issue? [Re: landonsandor] #237279 22/04/12 08:42 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
S
sparta Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Feb 2003
Posts: 3,432
I dont have the same problem as you, only that this forum = SLOW from time to time, sometimes it takes 30 sec to open it. Next time it opens in 1 sec.


if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }