mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Topic Options
#237170 - 16/04/12 02:52 PM popups
dutch1918 Offline
Ameglian cow

Registered: 14/11/05
Posts: 26
I seem to be having problems with my popups. When I hi-light a name and do a right click I keep getting Windows error sound. Any ideas?

here is my popups.ini

Code:
[cpopup]
n0=Channel Modes:/channel

[bpopup]
n0=Commands
n1=Join channel:/join #$$?="Enter channel name:"
n2=Part channel:/part #$$?="Enter channel name:"
n3=Query user:/query $$?="Enter nickname and message:"
n4=Send notice:/notice $$?="Enter nickname and message:"
n5=Whois user:/whois $$?="Enter nickname:"
n6=Send CTCP
n7=.Ping:/ctcp $$?="Enter nickname:" ping
n8=.Time:/ctcp $$?="Enter nickname:" time
n9=.Version:/ctcp $$?="Enter nickname:" version
n11=Set Away
n12=.On:/away $$?="Enter away message:"
n13=.Off:/away
n14=Invite user:/invite $$?="Enter nickname and channel:"
n15=Ban user:/ban $$?="Enter channel and nickname:"
n16=Kick user:/kick $$?="Enter channel and nickname:"
n17=Ignore user:/ignore $$?="Enter nickname:"
n18=Unignore user:/ignore -r $$?="Enter nickname:"
n19=Change nick:/nick $$?="Enter new nickname:"
n20=Quit IRC:/quit

[mpopup]
n0=Server
n1=.Lusers:/lusers
n2=.Motd:/motd
n3=.Time:/time
n4=Names
n5=.#mIRC:/names #mirc
n6=.#irchelp: /names #irchelp
n7=.names ?:/names #$$?="Enter a channel name:"
n8=Join
n9=.#mIRC:/join #mirc
n10=.#irchelp:/join #irchelp
n11=.join ?:/join #$$?="Enter a channel to join:"
n12=Query
n13=.query ?:/query $$?="Enter nickname to talk to:"
n14=Other
n15=.Whois ?:/whois $$?="Enter a nickname:"
n16=.Query:/query $$?="Enter a nickname:"
n17=.Nickname:/nick $$?="Enter your new nickname:"
n18=.Away
n19=..Set Away...:/away $$?="Enter your away message:"
n20=..Set Back:/away
n21=.List Channels:/list
n22=-
n23=Edit Notes:/run notepad.exe notes.txt
n24=Quit IRC:/quit Leaving

[qpopup]
n0=Info:/uwho $$1
n1=Whois:/whois $$1
n2=Query:/query $$1
n3=-
n4=Ignore:/ignore $$1 1 | /closemsg $$1
n5=-
n6=CTCP
n7=.Ping:/ctcp $$1 ping
n8=.Time:/ctcp $$1 time
n9=.Version:/ctcp $$1 version
n10=DCC
n11=.Send:/dcc send $$1
n12=.Chat:/dcc chat $$1

[lpopup]
n0=Info:/uwho $1
n1=Whois:/whois $$1
n2=Query:/query $$1
n3=DNS:/dns $1
n4=-
n5=Control
n6=.Ignore:/ignore $$1 1
n7=.Unignore:/ignore -r $$1 1
n8=.Op:/mode # +ooo $$1 $2 $3
n9=.Deop:/mode # -ooo $$1 $2 $3
n10=.Voice:/mode # +vvv $$1 $2 $3
n11=.Devoice:/mode # -vvv $$1 $2 $3
n12=.Kick:/kick # $$1
n13=.Kick (why):/kick # $$1 $$?="Reason:"
n14=.Ban:/ban $$1 2
n15=.Ban, Kick:/ban $$1 2 | /timer 1 3 /kick # $$1
n16=.Ban, Kick (why):/ban $$1 2 | /timer 1 3 /kick # $$1 $$?="Reason:"
n17=CTCP
n18=.Ping:/ctcp $$1 ping
n19=.Time:/ctcp $$1 time
n20=.Version:/ctcp $$1 version
n21=DCC
n22=.Send:/dcc send $$1
n23=.Chat:/dcc chat $$1
n24=-
n25=Slap!:/me slaps $$1 around a bit with a large trout
n26=Reg:/msg $$1 To better serve you please register your nick with the NickServ '/msg nickserv register <password> <email>'
n27=Voice:/cs vop #options add $$1



Top
#237172 - 16/04/12 03:07 PM Re: popups [Re: dutch1918]
macrobody Offline
Pikka bird

Registered: 15/09/04
Posts: 10
you right click in the sidebar or in the main window?

Top
#237173 - 16/04/12 03:10 PM Re: popups [Re: dutch1918]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
Tested to load your popups in my mirc, no problems with them here, do you have any script installed that doing something strange?

And are they loaded?
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top
#237176 - 16/04/12 03:18 PM Re: popups [Re: macrobody]
dutch1918 Offline
Ameglian cow

Registered: 14/11/05
Posts: 26
I hi-lighted the user nick in the sidebar.

Top
#237178 - 16/04/12 03:22 PM Re: popups [Re: sparta]
dutch1918 Offline
Ameglian cow

Registered: 14/11/05
Posts: 26
When I look at the loaded script I only see the Commands not the rest

Top
#237179 - 16/04/12 03:22 PM Re: popups [Re: dutch1918]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
That working here, something else that gone wrong for you, did you try restart mirc?
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top
#237180 - 16/04/12 03:23 PM Re: popups [Re: dutch1918]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
The command? ur shure you did load popups.ini the right way? or did you put it in your remote?
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top
#237181 - 16/04/12 03:26 PM Re: popups [Re: sparta]
dutch1918 Offline
Ameglian cow

Registered: 14/11/05
Posts: 26
Yes, I restarted Mirc and I even re-installed. I loaded the popups.ini in popups

Top
#237183 - 16/04/12 03:27 PM Re: popups [Re: dutch1918]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
Then i cant help you, maybe someone else have any ideas on it, as i said your popups working just fine here..
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top
#237184 - 16/04/12 03:28 PM Re: popups [Re: sparta]
dutch1918 Offline
Ameglian cow

Registered: 14/11/05
Posts: 26
This is what shows on the loaded popups script

Code:

Commands
Join channel:/join #$$?="Enter channel name:"
Part channel:/part #$$?="Enter channel name:"
Query user:/query $$?="Enter nickname and message:"
Send notice:/notice $$?="Enter nickname and message:"
Whois user:/whois $$?="Enter nickname:"
Send CTCP
.Ping:/ctcp $$?="Enter nickname:" ping
.Time:/ctcp $$?="Enter nickname:" time
.Version:/ctcp $$?="Enter nickname:" version
Set Away
.On:/away $$?="Enter away message:"
.Off:/away
Invite user:/invite $$?="Enter nickname and channel:"
Ban user:/ban $$?="Enter channel and nickname:"
Kick user:/kick $$?="Enter channel and nickname:"
Ignore user:/ignore $$?="Enter nickname:"
Unignore user:/ignore -r $$?="Enter nickname:"
Change nick:/nick $$?="Enter new nickname:"
Quit IRC:/quit

Top
#237185 - 16/04/12 03:31 PM Re: popups [Re: dutch1918]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
yes, that is the popups for menubar, and you should have code for channel, query, nick list to.
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top
#237186 - 16/04/12 03:42 PM Re: popups [Re: sparta]
dutch1918 Offline
Ameglian cow

Registered: 14/11/05
Posts: 26
I think I found the problem. The nicklist is blank.

I found that I had a different script loaded for nicklist instead of popups.ini

thanks for the help


Edited by dutch1918 (16/04/12 03:45 PM)

Top