mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Topic Options
#21634 - 30/04/03 12:50 PM echo dubbel time by unloading scriptz
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
n0=if (/unload == $1) { .haltdef | .unload -rs $3- | //echo $dstime 15(9U15nloaded: $3- $+ 15) }

Top
#21635 - 30/04/03 01:14 PM Re: echo dubbel time by unloading scriptz
saragani Offline
Fjord artisan

Registered: 15/02/03
Posts: 282
"echo dubbel time by unloading scriptz"

What the hell is dubbel?? Do you mean double??

What do you want us to do with your script???
You must be more specific: What does your script suppose to do, and what happens in the reality, when you try to run it.?


Top
#21636 - 30/04/03 01:17 PM Re: echo dubbel time by unloading scriptz
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
im sorry im dutch i mean double and if i unload my script i get the echo a double time

Top
#21637 - 30/04/03 01:18 PM Re: echo dubbel time by unloading scriptz
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
im sorry im dutch i mean double and if i unload my script i get the echo a double time:

n0=On *:Input:*:{
n0=if (/load == $1) { .haltdef | .load -rs $3- | //echo $dstime 15(9L15oaded: $3- $+ 15) }
n0=if (/unload == $1) { .haltdef | .unload -rs $3- | //echo $dstime 15(9U15nloaded: $3- $+ 15) }

load works
and unloads to but the echo comes twice from unload



Edited by Terror_Vdb (30/04/03 01:24 PM)

Top
#21638 - 30/04/03 01:22 PM why no=
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
because my scriptz are .ini
example :

[Script]
n0=

you write in.mrc right?

Top
#21639 - 30/04/03 01:28 PM Re: echo dubbel time by unloading scriptz
saragani Offline
Fjord artisan

Registered: 15/02/03
Posts: 282
I don't know what you are talking about, but I just loader your script into my computer, and got the unload message only once.

Top
#21640 - 30/04/03 01:32 PM Re: echo dubbel time by unloading scriptz
saragani Offline
Fjord artisan

Registered: 15/02/03
Posts: 282
Ok, now I know why you use the n0. Thanks.

Yes I use mrc , cause it is easier to use.

Since your script works on my computer, and not in yours, I suggest you to unload all your scripts, and load again only the one that you need, cause there might be another script that you loaded before which suppose to do the same, so you get a doubble echo.

Happened to me when I created an e-mail script which had the input inserted to 2 scripts, and 1 script defected the other one.

Top
#21641 - 30/04/03 01:39 PM Re: echo dubbel time by unloading scriptz
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
ok i'll try it just put my mirc.exe in a empty folder and with the script and try ty

Top
#21642 - 30/04/03 01:45 PM Re: still double
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
and by the way i use .ini and .mrc .mrc is my awaysystem and mp3 player

but i still get double
even in an empty script in an mrc file without n0= offcourse ;]

Top
#21643 - 30/04/03 01:51 PM Re: still double
saragani Offline
Fjord artisan

Registered: 15/02/03
Posts: 282
Weird, it works with at my computer without any problems.

I took your script and wrote it in a mrc format, loaded it, and I get the "unload" message only once.

Top
#21644 - 30/04/03 02:00 PM Re: still double
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
i tried it to but it still comes twice my friend has the same problem

Top
#21645 - 30/04/03 02:05 PM Re: still double
saragani Offline
Fjord artisan

Registered: 15/02/03
Posts: 282
Can you e-mail it to me:
saragani@hotmail.com

Maybe if I will load your mrc script, I will get the same error.
It is still very weird. Do you have mirc 6.03?

Top
#21646 - 30/04/03 02:12 PM Re: still double
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
your totally right i had 5.71 and i tested in 6.01 and it worked :P
ty

Top
#21647 - 30/04/03 02:14 PM Re: still double
saragani Offline
Fjord artisan

Registered: 15/02/03
Posts: 282
They probably had a bug which was fixed in later version.
I use 6.03, and it has more support of things than other versions (it support long names, etc, and it is more stable).

Top
#21648 - 30/04/03 02:22 PM Re: i have 6.03 now to
Terror_Vdb Offline
Babel fish

Registered: 30/04/03
Posts: 55
problem solved :P maybe the thanks [censored] works better to in 6.03

Top