mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
echo dubbel time by unloading scriptz #21634 30/04/03 11:50 AM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
n0=if (/unload == $1) { .haltdef | .unload -rs $3- | //echo $dstime 15(9U15nloaded: $3- $+ 15) }

Re: echo dubbel time by unloading scriptz #21635 30/04/03 12:14 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 282
S
saragani Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
S
Joined: Feb 2003
Posts: 282
"echo dubbel time by unloading scriptz"

What the hell is dubbel?? Do you mean double??

What do you want us to do with your script???
You must be more specific: What does your script suppose to do, and what happens in the reality, when you try to run it.?


Re: echo dubbel time by unloading scriptz #21636 30/04/03 12:17 PM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
im sorry im dutch i mean double and if i unload my script i get the echo a double time

Re: echo dubbel time by unloading scriptz #21637 30/04/03 12:18 PM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
im sorry im dutch i mean double and if i unload my script i get the echo a double time:

n0=On *:Input:*:{
n0=if (/load == $1) { .haltdef | .load -rs $3- | //echo $dstime 15(9L15oaded: $3- $+ 15) }
n0=if (/unload == $1) { .haltdef | .unload -rs $3- | //echo $dstime 15(9U15nloaded: $3- $+ 15) }

load works
and unloads to but the echo comes twice from unload


Last edited by Terror_Vdb; 30/04/03 12:24 PM.
why no= #21638 30/04/03 12:22 PM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
because my scriptz are .ini
example :

[Script]
n0=

you write in.mrc right?

Re: echo dubbel time by unloading scriptz #21639 30/04/03 12:28 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 282
S
saragani Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
S
Joined: Feb 2003
Posts: 282
I don't know what you are talking about, but I just loader your script into my computer, and got the unload message only once.

Re: echo dubbel time by unloading scriptz #21640 30/04/03 12:32 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 282
S
saragani Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
S
Joined: Feb 2003
Posts: 282
Ok, now I know why you use the n0. Thanks.

Yes I use mrc , cause it is easier to use.

Since your script works on my computer, and not in yours, I suggest you to unload all your scripts, and load again only the one that you need, cause there might be another script that you loaded before which suppose to do the same, so you get a doubble echo.

Happened to me when I created an e-mail script which had the input inserted to 2 scripts, and 1 script defected the other one.

Re: echo dubbel time by unloading scriptz #21641 30/04/03 12:39 PM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
ok i'll try it just put my mirc.exe in a empty folder and with the script and try ty

Re: still double #21642 30/04/03 12:45 PM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
and by the way i use .ini and .mrc .mrc is my awaysystem and mp3 player

but i still get double
even in an empty script in an mrc file without n0= offcourse ;]

Re: still double #21643 30/04/03 12:51 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 282
S
saragani Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
S
Joined: Feb 2003
Posts: 282
Weird, it works with at my computer without any problems.

I took your script and wrote it in a mrc format, loaded it, and I get the "unload" message only once.

Re: still double #21644 30/04/03 01:00 PM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
i tried it to but it still comes twice my friend has the same problem

Re: still double #21645 30/04/03 01:05 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 282
S
saragani Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
S
Joined: Feb 2003
Posts: 282
Can you e-mail it to me:
saragani@hotmail.com

Maybe if I will load your mrc script, I will get the same error.
It is still very weird. Do you have mirc 6.03?

Re: still double #21646 30/04/03 01:12 PM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
your totally right i had 5.71 and i tested in 6.01 and it worked :P
ty

Re: still double #21647 30/04/03 01:14 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 282
S
saragani Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
S
Joined: Feb 2003
Posts: 282
They probably had a bug which was fixed in later version.
I use 6.03, and it has more support of things than other versions (it support long names, etc, and it is more stable).

Re: i have 6.03 now to #21648 30/04/03 01:22 PM
Joined: Apr 2003
Posts: 55
T
Terror_Vdb Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
T
Joined: Apr 2003
Posts: 55
problem solved :P maybe the thanks [censored] works better to in 6.03