mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Topic Options
#209511 - 16/02/09 05:17 PM mirc will not run
chuchu Offline
Bowl of petunias

Registered: 16/02/09
Posts: 2
mIRC will not run. I think it's McAfee stopping it.

Top
#209541 - 17/02/09 01:14 AM Re: mirc will not run [Re: chuchu]
RoCk Offline
Hoopy frood

Registered: 16/12/02
Posts: 2007

Did ou try disabling McAfee to see if that is indeed the case? If not then you should. Also, did you rename mirc.exe? If you did then you need to rename it to have the file name begin with mirc because there is an internal security check that will not allow mIRC to run if the file name does not begin with mirc.

mirctest.exe will run.
testmirc.exe will not run.

Top
#209555 - 17/02/09 02:39 PM Re: mirc will not run [Re: RoCk]
chuchu Offline
Bowl of petunias

Registered: 16/02/09
Posts: 2
I uninstalled AV and reinstalled mIRC and it still will not run.

Top
#209557 - 17/02/09 05:47 PM Re: mirc will not run [Re: chuchu]
argv0 Offline
Planetary brain

Registered: 13/10/03
Posts: 3918
Loc: Montreal, QC, Canada
Please list your complete system specs (os, ram, cpu, etc.)
_________________________
- argv[0] on EFnet #mIRC
- "Life is a pointer to an integer without a cast"

Top
#209612 - 19/02/09 03:39 PM Re: mirc will not run [Re: argv0]
Darko_ Offline
Self-satisified door

Registered: 19/02/09
Posts: 3
I have same problem here..mIRC works fine on my old computer,but I've bought new computer few days ago..When I run mIRC,nothing happens.He shows mirc.exe in task manager for a half of second,and then he just disappear..I have tried to reinstall my OS,but same again..I tried to turn off AV,firewall,and nothing..Here is my system conf...

Proccessor:AMD Phenom64 X3 8650 BOX
Motherboard:ASUS
Ram Memory:DDR2 4GB 800MHz
Grafic card:ASUS 3650 SIL/1GB
HDD:WD 500GB SATAII 8mb cache
OS: Windows XP SP2

Top
#209672 - 20/02/09 12:20 PM Re: mirc will not run [Re: Darko_]
Darko_ Offline
Self-satisified door

Registered: 19/02/09
Posts: 3
Its okey now,i think it was some kind of virus..

Top
#210164 - 07/03/09 08:22 AM Re: mirc will not run [Re: chuchu]
u2pop Offline
Nutrimatic drinks dispenser

Registered: 20/10/03
Posts: 5
Loc: Dominican Republic
i have that same problem...

why when i rename the mirc.exe like u2pop.exe or oldirc.exe, the mirc didnt run ?

frown mad

Top
#210168 - 07/03/09 09:43 AM Re: mirc will not run [Re: u2pop]
Horstl Offline
Hoopy frood

Registered: 03/11/06
Posts: 1559
Loc: Germany

Top
#210174 - 07/03/09 05:59 PM Re: mirc will not run [Re: chuchu]
u2pop Offline
Nutrimatic drinks dispenser

Registered: 20/10/03
Posts: 5
Loc: Dominican Republic
please i need solutions !!!

Top
#210176 - 07/03/09 06:07 PM Re: mirc will not run [Re: u2pop]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
did you even look at the link Horstl pasted to you?
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top