mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Where is the DCC ports option #196194 12/03/08 03:49 PM
Joined: Mar 2008
Posts: 2
C
CA3LE Offline OP
Bowl of petunias
OP Offline
Bowl of petunias
C
Joined: Mar 2008
Posts: 2
I'm trying to get my DCC to work with my lynksys router.. I've done it in the past without a problem. But I just reinstalle windows and I'm reinstalling all my programs... i get to mIRC and with the version I just downloaded off the site (v6.31) I see NO option for entering in DCC ports.

usually I've found the option under DCC/options -- but it's not there, nor is it under ANY other tab. What am I doing wrong over hete, please help.

Here is a screenshot


http://www.testmy.net/images/crap/dcc_ports--WHERE.jpg

It's usually in the spot where "flush files, show warnings & passive DCCs" is now occupying.

Thanks for any help you can offer up.

- Damon
- testmy.net owner/admin

Re: Where is the DCC ports option [Re: CA3LE] #196195 12/03/08 03:54 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 3,138
C
Collective Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Dec 2002
Posts: 3,138
mIRC Options -> Connect -> Options -> [Advanced...] (button).

Re: Where is the DCC ports option [Re: CA3LE] #196197 12/03/08 04:36 PM
Joined: Mar 2008
Posts: 2
C
CA3LE Offline OP
Bowl of petunias
OP Offline
Bowl of petunias
C
Joined: Mar 2008
Posts: 2
right on brotha... YOU ROCK

Thanks allot ;-)


- Damon
- testmy.net owner/admin