mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
$istok #192901 12/01/08 12:02 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 827
P
pouncer Offline OP
Hoopy frood
OP Offline
Hoopy frood
P
Joined: Oct 2005
Posts: 827
//echo -a $istok(text1, text1 text2 text3, 32)

echos $false

what am i doing wrong guys? it should return true as 'text1' exists in string 'text1 text2 text3'

Re: $istok [Re: pouncer] #192903 12/01/08 12:12 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 759
M
Mpdreamz Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
M
Joined: Apr 2004
Posts: 759
You have it the wrong way around:
//echo -a $istok(text1 text2 text3,text1, 32)


$maybe