mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
$mircdir == \Application Data\ != mirc.exe cliked #186604 24/09/07 07:45 AM
Joined: Aug 2003
Posts: 144
M
Miguel_A Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
M
Joined: Aug 2003
Posts: 144
Hi
Recently i have installed the last version off mIRC, but i have noted that the mirc is running under a "temporary" folder, that mirc creates in ...\Application Data\mIRC\.

Is is possible to take this out ??

Thanks for all

Re: $mircdir == \Application Data\ != mirc.exe cli [Re: Miguel_A] #186611 24/09/07 10:09 AM
Joined: Sep 2005
Posts: 2,881
H
hixxy Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
H
Joined: Sep 2005
Posts: 2,881
That's not temporary, that's where all programs should store data if they're working on a multi-user operating system.

If you'd rather mIRC store settings in the ...\Program Files\mIRC\ directory, just copy your mirc.ini into that folder.

Re: $mircdir == \Application Data\ != mirc.exe cli [Re: hixxy] #186621 24/09/07 11:33 AM
Joined: Aug 2003
Posts: 144
M
Miguel_A Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
M
Joined: Aug 2003
Posts: 144
But i want that mIRC works in c:\mirc\ only... is that possible ?

Re: $mircdir == \Application Data\ != mirc.exe cli [Re: Miguel_A] #186629 24/09/07 12:59 PM
Joined: Aug 2004
Posts: 7,252
R
RusselB Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
R
Joined: Aug 2004
Posts: 7,252
The second line of hixxy's reply answer's your question. Put the mirc.ini file in c:\mirc

Re: $mircdir == \Application Data\ != mirc.exe cli [Re: Miguel_A] #186630 24/09/07 12:59 PM
Joined: Jun 2006
Posts: 508
D
deegee Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
D
Joined: Jun 2006
Posts: 508
If mIRC finds mirc.ini in the same directory as mirc.exe it will use that directory. If you're running C:\mirc\mirc.exe and there is a mirc.ini in the same folder then that dir will be used.

Re: $mircdir == \Application Data\ != mirc.exe cli [Re: deegee] #186636 24/09/07 01:16 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 144
M
Miguel_A Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
M
Joined: Aug 2003
Posts: 144
ahh thanks. i havenīt undestund what he have undestund that i had to put the mirc.exe in the temporary folder to run has i want.

but know i have done it an itīs running ok.

Thanks guys for all your help.