mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
removing default switchbar #18529 08/04/03 07:56 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 28
D
DrainBamaged Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
D
Joined: Feb 2003
Posts: 28
does anyone know of a way that i can take out the default mirc switchbar without going into the mirc script options? i'm making a treeview switchbar that i'm going to be releasing publicly, so it cannot just be removed on my client.
i've tried using the dll dmu, and it does what i want, but once it detroys the statusbar, it cannot be return. i want it so that if i turn the treeview switchbar off, the default switchbar will return, and vice-versa

any help will be greatly appreciated!


------------------
*** ArcticFire ***
Re: removing default switchbar #18530 08/04/03 08:40 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
_
_D3m0n_ Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
_
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
have u also looked into Ktools.dll ..... i think its capable of docking inside of the switchbar ...... but dont hold me to that ...... as im not sure for a fact ....... but it might be something to also look into


D3m0nnet.com
Re: removing default switchbar #18531 08/04/03 09:08 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 28
D
DrainBamaged Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
D
Joined: Feb 2003
Posts: 28
yup, have already checked out ktools. it doesn't actually dock inside of the switchbar. it lets you put a dialog either before or after the switchbar, but not actually in it. thanks for the suggestion tho

anyone else?


------------------
*** ArcticFire ***
Re: removing default switchbar #18532 08/04/03 09:52 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
_
_D3m0n_ Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
_
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
sorry bout that thought possibly it did that cause i was reading alil into it ..... i dunno this one might do it but have u tried tbwin.dll??


D3m0nnet.com