mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Topic Options
#184181 - 26/08/07 12:08 PM Mp3.Player
GalaxeY Offline
Ameglian cow

Registered: 31/05/04
Posts: 49
Loc: Grimstad, Norway
I dont know if this has anything to do with scripts or so, thats why I put it here.
But my problem:
I have just installed 6.3, and this is full, not upgrade.
I run winamp and get this:

Code:
/mp3.player: not connected to server

_________________________
Signature:
I'm boring, ain't I? Oh well...:|

Top
#184188 - 26/08/07 01:48 PM Re: Mp3.Player [Re: GalaxeY]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
try: //echo -a $isalias(mp3.player) and see if it returns true, if it return false, then you dont have any alias bound to that.
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top
#184189 - 26/08/07 02:16 PM Re: Mp3.Player [Re: sparta]
GalaxeY Offline
Ameglian cow

Registered: 31/05/04
Posts: 49
Loc: Grimstad, Norway
it became false


Edited by GalaxeY (26/08/07 02:20 PM)
_________________________
Signature:
I'm boring, ain't I? Oh well...:|

Top
#184234 - 26/08/07 07:49 PM Re: Mp3.Player [Re: GalaxeY]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
Then you dont have a alias that can be called from your code, check spelling, and also make shure that the code is an alias in the right format, in your remote:

alias mp3.player {

if it's added in a alias file, then you should remove the alias part:

mp3.player {
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top
#184236 - 26/08/07 07:52 PM Re: Mp3.Player [Re: sparta]
GalaxeY Offline
Ameglian cow

Registered: 31/05/04
Posts: 49
Loc: Grimstad, Norway
I have searched for mp3.players in alias, remote and other places I can think of, but I cant find it.
_________________________
Signature:
I'm boring, ain't I? Oh well...:|

Top
#184240 - 26/08/07 08:08 PM Re: Mp3.Player [Re: GalaxeY]
sparta Offline
Planetary brain

Registered: 22/02/03
Posts: 3432
Loc: Sweden/Borlänge
have you loaded any script for the mp3 player ? if not, then that command would never had been working, a alias must be added for a command to work "if it's not some of mirc's default commands", if you dont have any script for it, then you can look at http://www.mircscripts.org/archive/addons
if you see a addon there that do what you want it to, search for mp3.
_________________________
if ($me != tired) { return } | else { echo -a Get a pot of coffee now $+($me,.) }

Top
#184241 - 26/08/07 08:20 PM Re: Mp3.Player [Re: GalaxeY]
RoCk Offline
Hoopy frood

Registered: 16/12/02
Posts: 2009
Check your winamp plugins, there are some plugins out there that allow winamp to interact with mirc, and if a plugin is calling that alias in mirc then there is your problem.

Top
#184243 - 26/08/07 08:43 PM Re: Mp3.Player [Re: RoCk]
GalaxeY Offline
Ameglian cow

Registered: 31/05/04
Posts: 49
Loc: Grimstad, Norway
I dont know what plugins that might interact to mirc I can have.

I found it. Thanks for all help laugh


Edited by GalaxeY (26/08/07 08:47 PM)
_________________________
Signature:
I'm boring, ain't I? Oh well...:|

Top