mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
On Perform dialog #183816 22/08/07 08:40 PM
Joined: Aug 2007
Posts: 8
C
Colby Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
C
Joined: Aug 2007
Posts: 8
Does the list of servers go to servers.ini? Because I cant seem to implement my own servers into the list.

Re: On Perform dialog [Re: Colby] #183826 22/08/07 10:31 PM
Joined: Aug 2004
Posts: 7,252
R
RusselB Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
R
Joined: Aug 2004
Posts: 7,252
Yes it does. The fact that you don't seem to be able to implement your own is probably based on a common, but simple error

When adding servers/networks to your own servers.ini file follow the following steps. (Note: I've included all steps, but you probably already know some (if not all) of them.)

1) Open mIRC options using Alt+o
2) Select Connect
3) If there is a + beside Connect, click the +
4) Select Servers
5) Click Add
6) Fill in the dialog that opens, INCLUDING the GROUP entry
The GROUP entry is what allows the new server to be easily found in the servers file (aka servers.ini)
This is the most common item that people don't enter, and then wonder why the new entry isn't showing.
My preference is to use the Network Name.
7) Click Add
8) Repeat steps 5-7 for each new server (even if there's more than one server for each network)
9) Click OK

Re: On Perform dialog [Re: RusselB] #183872 23/08/07 09:24 AM
Joined: Aug 2007
Posts: 8
C
Colby Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
C
Joined: Aug 2007
Posts: 8
Yea, entered the group a few minutes after my post here. Thanks though.

Re: On Perform dialog [Re: Colby] #183955 23/08/07 11:46 PM
Joined: Aug 2004
Posts: 7,252
R
RusselB Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
R
Joined: Aug 2004
Posts: 7,252
No problem...hopefully if someone else has this same or a similar problem, the detailed steps will allow them to resolve the problem without them posting.