mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Unknown command - help #171778 28/02/07 10:46 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 9
R
reload00 Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
R
Joined: Feb 2007
Posts: 9
hi guys
i have this kick-ban script for hosts
on ban-country:Join:#:{ .ban -k $chan $nick 2 banned }

(in section "users" area i have this):
ban-country:**.ca* iswm $address($nick,5)*
ban-country:**.sr* iswm $address($nick,5)* ..etc

and then when i am not channel operator always in status is appear this:
#BAN-COUNTRY Unknown command

Any help? why to do this?

Re: Unknown command - help [Re: reload00] #171780 28/02/07 11:14 PM
Joined: Jul 2006
Posts: 107
L
LonDart Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
L
Joined: Jul 2006
Posts: 107
You imply that your script works fine when you have ops.

Since you can't ban anyone without ops, you should change the event to
Code:
on @ban-country:JOIN:#:{

i.e. put @ in front of the level.

Then it won't trigger when you don't have ops, so it should not show an error.

If the script just plain isn't working, you should post the entire script.


LonDart
Re: Unknown command - help [Re: reload00] #171781 28/02/07 11:43 PM
Joined: Jan 2007
Posts: 1,156
D
DJ_Sol Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
D
Joined: Jan 2007
Posts: 1,156
Id look at code above the #BAN-COUNTRY group. In my experience this error message would point to mismatched brackets.

Last edited by DJ_Sol; 28/02/07 11:47 PM.
Re: Unknown command - help [Re: DJ_Sol] #171798 01/03/07 06:38 AM
Joined: Feb 2007
Posts: 9
R
reload00 Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
R
Joined: Feb 2007
Posts: 9
i find it what's happening
the full script is this:

#Ban-country on
on ban-country:Join:#:{ .ban -k $chan $nick 2 banned }
#Ban-country off
menu menubar,channel {
Ban country / host (protection)
.Enable:/enable #Ban-country
.Disable:/disable #Ban-country
}

NOW WHEN i take of from the script the "groups" its not show the "#BAN-COUNTRY Unknown command" in status.
What happening, any idea?
How can i make it i have the groups and also not show the "unknown commands"?

The same problem i have also in this script
again when i have "groups".If i dont have "groups" its not show me nothing.

#Changedbadnick on
on *:NICK:{
if (*idiot* iswm $newnick) || (*full* iswm $newnick) {
var %i = 0
while (%i < $comchan($newnick,0)) {
;This while loop goes through every channel both you and the nick are on
inc %i
if ($me isop $comchan($newnick,%i)) {
ban -k $comchan($newnick,%i) $newnick 2 Banned!
}
}
}
}
#Changedbadnick off
menu menubar,channel {
-
Changed to badnick (protection)
.Enable:/enable #Changedbadnick
.Disable:/disable #Changedbadnick
}

Re: Unknown command - help [Re: reload00] #171801 01/03/07 08:08 AM
Joined: Jul 2006
Posts: 107
L
LonDart Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
L
Joined: Jul 2006
Posts: 107
Change the end of your group commands to

Code:
#Ban-country end

and
Code:
#Changedbadnick end


This tells mirc that it has reached the end of the group commands,
so if group is off it knows where to pick up following the script again.

The beginning of the group commands will toggle between on and off,
with either your popups or typing the command directly.


LonDart
Re: Unknown command - help [Re: LonDart] #171809 01/03/07 12:44 PM
Joined: Feb 2007
Posts: 9
R
reload00 Offline OP
Nutrimatic drinks dispenser
OP Offline
Nutrimatic drinks dispenser
R
Joined: Feb 2007
Posts: 9
Thank you very mutch.Now its ok.