mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
remote editor addtition #168350 07/01/07 05:28 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 166
B
b1ink Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
B
Joined: Oct 2006
Posts: 166
When closing the remote editor and there is a bracket mis-match. the editor wouldn't close but gives a process request.

Something like:
Code:
//noop $input(There are some bracket missmatches in your remote. $+ $crlf $+ Do you want to process?,yw,Remote Editor)


Kind Regards, blink
Re: remote editor addtition [Re: b1ink] #168357 07/01/07 08:04 PM
Joined: Nov 2004
Posts: 804
Jigsy Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Nov 2004
Posts: 804
Seconded.


What do you do at the end of the world? Are you busy? Will you save us?
Re: remote editor addtition [Re: Jigsy] #168391 08/01/07 04:25 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
L
landonsandor Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
L
Joined: Dec 2002
Posts: 1,527
thirds


Those who fail history are doomed to repeat it
Re: remote editor addtition [Re: b1ink] #168397 08/01/07 05:14 AM
Joined: Oct 2004
Posts: 8,330
Riamus2 Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Oct 2004
Posts: 8,330
I'd rather see it give a warning, but still close. I don't like the idea of it not closing.


Invision Support
#Invision on irc.irchighway.net
Re: remote editor addtition [Re: Riamus2] #168406 08/01/07 09:37 AM
Joined: Apr 2004
Posts: 759
M
Mpdreamz Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
M
Joined: Apr 2004
Posts: 759
second Riamus, think of the users who cant fix it and that load other peoples scripts.


$maybe
Re: remote editor addtition [Re: Mpdreamz] #168410 08/01/07 11:12 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 810
C
cold Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Feb 2003
Posts: 810
But that's why there would be an yes/no dialog, isn't it? It'd still close, just not before the warning.


* cold edits his posts 24/7
Re: remote editor addtition [Re: cold] #168419 08/01/07 02:13 PM
Joined: Oct 2004
Posts: 8,330
Riamus2 Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Oct 2004
Posts: 8,330
I didn't see his example, code. He did have that, you're right. Thanks to the mIRC theme, any 1 line code tags that are too long have the code covered by the horizontal scrollbar and the only way to view it in this theme is to click the quote button. It would really help if everyone who typed a one-line code inside code tags would hit Enter after the line, so there is a blank line after the code and before the ending code tag. That makes it so it's visible to all.


Invision Support
#Invision on irc.irchighway.net
Re: remote editor addtition [Re: b1ink] #168421 08/01/07 02:18 PM
Joined: Apr 2004
Posts: 852
Sat Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Apr 2004
Posts: 852
Excellent idea.


Saturn, QuakeNet staff
Re: remote editor addtition [Re: Riamus2] #168464 08/01/07 11:42 PM
Joined: Feb 2003
Posts: 810
C
cold Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
C
Joined: Feb 2003
Posts: 810
Oh, I didn't realize that. Is IE your browser?, because that doesn't happen in Firefox.


* cold edits his posts 24/7
Re: remote editor addtition [Re: cold] #168488 09/01/07 05:31 AM
Joined: Oct 2004
Posts: 8,330
Riamus2 Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
Joined: Oct 2004
Posts: 8,330
Yes, but others had issues as well with that and this theme (mIRC). Unless it was changed and now only affects IE. I don't know.


Invision Support
#Invision on irc.irchighway.net