mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
/ame, /amsg, raw to multiple not working 6.17 #144483 10/03/06 10:48 PM
Joined: Nov 2005
Posts: 24
K
kamicollo Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
K
Joined: Nov 2005
Posts: 24
At first, we noticed, that ame was not working. For example, I sit on #scripting,#foo,#bar. I do /ame fooo, it sends it only to #scripting (it's a first channel on my whois display).
Quote:
Debug info : -> irc.le.lt PRIVMSG #scripting :ACTION foo

I tried /amsg then, the effect was the same.
Then I tried /raw PRIVMSG #bkai,#scripting :ACTION foo
But even then I got it sent to only #b-kai. I tried the same command on 6.16, it worked. Maybe the problem is with UTF-8? (raw stuff).
And /describe #chan1,#chan2 foo also sends action only to #chan1.
I've got the version from this site, 6.17 for sure. We have tried several mirc 6.17 clients, and, weird, but one had a working /ame /amsg and other. Other 9 or 10 clients did not work.
By the way, the text is being printed, so many users are not aware of this problem, as they see it printed, but do not know it is not sent.

Last edited by kamicollo; 10/03/06 10:49 PM.
Re: /ame, /amsg, raw to multiple not working 6.17 #144484 11/03/06 12:44 AM
Joined: Aug 2004
Posts: 27
0
0nslaught Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
0
Joined: Aug 2004
Posts: 27
Related to this?
Click here.

Re: /ame, /amsg, raw to multiple not working 6.17 #144485 11/03/06 11:19 AM
Joined: Nov 2005
Posts: 24
K
kamicollo Offline OP
Ameglian cow
OP Offline
Ameglian cow
K
Joined: Nov 2005
Posts: 24
Yep, related. It's strange that it even causes the /raw command not work. Hopefully, "it has been fixed for the next bug release" smile