mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Zone Alarm security Suite and mRC #143832 02/03/06 08:06 PM
Joined: Mar 2006
Posts: 2
M
mIRCNoObi Offline OP
Bowl of petunias
OP Offline
Bowl of petunias
M
Joined: Mar 2006
Posts: 2
Hey!
am new to this.. so if this post already exists plz let me know cause the only thing ive found on zone alarm and irc is the "blocked by zone alarm" thingy.

k heres my prob.. i can connect to a server on irc but
none of my scripts are running.. it gives me these errors:

* Break: command halted (line 29, remote05.sco)
* Break: command halted (line 39, trivscript.mrc)
* Break: command halted (line 507, xdccklipper.mrc)

and when i want to right click on a nick/channel also.
it gives me only: * Break: command halted

Its after installing zone alarm security suite that these problems arose. Thank u in advance.

Re: Zone Alarm security Suite and mRC #143833 03/03/06 03:09 AM
Joined: Jan 2004
Posts: 133
W
WarlockW Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
W
Joined: Jan 2004
Posts: 133
yea .. there is a setting in zone alarm to alow irc ..

goto the IM security tab ..

then advanced ...

then un-check the: Block IRC : Box

Tada smile

Re: Zone Alarm security Suite and mRC #143834 03/03/06 04:44 AM
Joined: Mar 2006
Posts: 2
M
mIRCNoObi Offline OP
Bowl of petunias
OP Offline
Bowl of petunias
M
Joined: Mar 2006
Posts: 2
Thx Warlock but its not it.

Ive read this thread to allow irc connecting which was my case before. I went in the IM security tab ..

then advanced ...

then un-check the: Block IRC : Box

right... but now am getting another error which prevents me from loading scripts.
See my first post for the errors confused

Re: Zone Alarm security Suite and mRC #143835 04/03/06 09:40 AM
Joined: Jan 2003
Posts: 1,063
D
Doqnach Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
D
Joined: Jan 2003
Posts: 1,063
seems more like errors in the scripts themselfs...

go ask the authors of those scripts for more info!


If it ain't broken, don't fix it!
Re: Zone Alarm security Suite and mRC #143836 12/03/06 01:28 PM
Joined: Nov 2004
Posts: 148
D
Dr_Brom_sung_ Offline
Vogon poet
Offline
Vogon poet
D
Joined: Nov 2004
Posts: 148
Quote:
seems more like errors in the scripts themselfs...

go ask the authors of those scripts for more info!



Well, actualy it is not a problem with the script but a Keyboard error.

A reset to the computer should slove the problem.