mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Table function in DIALOG Prefix? (with columns) #13802 02/03/03 07:53 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 86
N
NRJ Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
N
Joined: Mar 2003
Posts: 86
I wanted to create a list with several entries. The problem is only that the list knows no columns in the DIALOG Prefix and is impossible therefore also scrolling if the list is more largely than the fixed height. Perhaps one could change there what, while one inserts a table function in the DIALOGUE with.

Sorry, my english is not so good... ( a bad translation ;-)

Greets, Mathias

Re: Table function in DIALOG Prefix? (with columns) #13803 03/03/03 11:41 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 212
V
vasil_michev Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
V
Joined: Dec 2002
Posts: 212
You mean you want to create a LISTVIEW, like windows explorer's one?
If so, this is not possible with mIRC only, but you can use dll called MDX to do this


And all I need now is intellectual intercourse, a soul to dig the hole much deeper
Re: Table function in DIALOG Prefix? (with columns) #13804 03/03/03 02:08 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 2,962
S
starbucks_mafia Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Dec 2002
Posts: 2,962
That's probably why he's posting on the Feature Suggestions board...


Spelling mistakes, grammatical errors, and stupid comments are intentional.
Re: Table function in DIALOG Prefix? (with columns) #13805 03/03/03 04:00 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 86
N
NRJ Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
N
Joined: Mar 2003
Posts: 86
Thx, it's a good idea with the MDX.dll. Now I have the MDX.dll and all the other MDX files, but I don't really understand the Help files. How can I create a list with two or more columns how in the screenshot of the MDX website?

Greets, Mathias

Re: Table function in DIALOG Prefix? (with columns) #13806 09/03/03 05:02 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 19
R
RG_ Offline
Pikka bird
Offline
Pikka bird
R
Joined: Dec 2002
Posts: 19
That's a long story...