mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
Disable menu in a DIALOG #124830 11/07/05 06:59 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 86
N
NRJ Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
N
Joined: Mar 2003
Posts: 86
How can I disable a menu in a DIALOG?

For example:

dialog new_table {
title "New Project"
size -1 -1 512 378
option dbu
menu "Menu", 1
item "Item", 2, 1
}


How can I disable / hide ID 1? (= Menu)


Mathias

Re: Disable menu in a DIALOG #124831 11/07/05 09:05 PM
Joined: Feb 2005
Posts: 681
M
mIRCManiac Offline
Fjord artisan
Offline
Fjord artisan
M
Joined: Feb 2005
Posts: 681
~ Edit ~
My bad, sorry about that. Don't know what I was thinking.

Last edited by mIRCManiac; 11/07/05 10:31 PM.
Re: Disable menu in a DIALOG #124832 11/07/05 10:16 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 3,547
S
SladeKraven Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Dec 2002
Posts: 3,547
I didn't think you can disable and hide menues and items.

-Andy

Re: Disable menu in a DIALOG #124833 11/07/05 11:32 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,245
M
MikeChat Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
M
Joined: Dec 2002
Posts: 1,245
I tried it just now, and it doesn't disable/hide menus or items.

Re: Disable menu in a DIALOG #124834 12/07/05 12:15 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 3,547
S
SladeKraven Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
S
Joined: Dec 2002
Posts: 3,547
I knew it didn't hide and disable I just didn't want to seem like a smart aleck!

-Andy

Last edited by SladeKraven; 12/07/05 12:17 AM.
Re: Disable menu in a DIALOG #124835 20/07/05 04:01 PM
Joined: Jul 2004
Posts: 21
X
xhine Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
X
Joined: Jul 2004
Posts: 21
you mean the styles?

there are the disable and hide styles that you can add at the end. then again, everyone here has been seen to retract their statement, so I don't know if anyone mentioned it.
Code:
 
dialog new_table {
title "New Project"
size -1 -1 512 378
option dbu
menu "Menu", 1,disable
item "Item", 2, 1
}

 

Re: Disable menu in a DIALOG #124836 20/07/05 04:09 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 1,245
M
MikeChat Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
M
Joined: Dec 2002
Posts: 1,245
if you can click on it, it isn't really disabled though, right?

Re: Disable menu in a DIALOG #124837 24/07/05 12:07 PM
Joined: Mar 2003
Posts: 86
N
NRJ Offline OP
Babel fish
OP Offline
Babel fish
N
Joined: Mar 2003
Posts: 86
It does not work.