mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
How do I set my Opera browser to be used in mIRC ? #113 07/12/02 06:19 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 177
K
Karen Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
K
Joined: Dec 2002
Posts: 177
When you click on a hotlink in mIRC, the browser which is set as windows default will open the link. If you want to specify a different browser, try putting these lines into your remote section (alt + r)

on ^*:hotlink:*//*.*:*: { }
on *:hotlink:*//*.*:*: { run C:\Program Files\Opera\Opera.exe $1 }
on ^*:hotlink:*www.*:*: { }
on *:hotlink:*www.*:*: { run C:\Program Files\Opera\Opera.exe $1 }

Re: How do I set my Opera browser to be used in mI #114 10/12/02 08:37 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 8
K
knocte Offline
Nutrimatic drinks dispenser
Offline
Nutrimatic drinks dispenser
K
Joined: Dec 2002
Posts: 8
> "When you click on a hotlink in mIRC, the browser which is set as windows default will open the link"

That's not true!! I have PC's with Mozilla and Phoenix installed as default browser and mIRC ALWAYS LAUNCHES IE. What am I doing wrong?

Re: How do I set my Opera browser to be used in mI #115 10/12/02 08:54 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 3,127
P
ParaBrat Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
P
Joined: Dec 2002
Posts: 3,127
please read my answer to you in the other place you posted this smile


ParaBrat @#mIRCAide DALnet
Re: How do I set my Opera browser to be used in mI #116 16/04/03 11:03 AM
Joined: Jan 2003
Posts: 45
R
rela Offline
Ameglian cow
Offline
Ameglian cow
R
Joined: Jan 2003
Posts: 45
I have this problem, when the link is in the beginning of a topic, the " ' " is also sent to the browser, therefor I made this little change:

on ^*:hotlink:*//*.*:*: { }
on *:hotlink:*//*.*:*: { run C:\Program Files\Opera\Opera.exe $remove( $1,') }
on ^*:hotlink:*www.*:*: { }
on *:hotlink:*www.*:*: { run C:\Program Files\Opera\Opera.exe $remove( $1,') }

Maybe other people are helped with this.


@#botwars @Kreynet
Re: How do I set my Opera browser to be used in mIRC ? #117 31/07/03 04:07 AM
Joined: Jul 2003
Posts: 3
C
C0ffeeMan Offline
Self-satisified door
Offline
Self-satisified door
C
Joined: Jul 2003
Posts: 3
to fire up flashfxp (or cute or whatever) use this:

on ^*:HOTLINK:ftp*//*.*:*:return
on *:HOTLINK:ftp*//*.*:*:run "C:\Program Files\FlashFXP\FlashFXP.exe" $1-