mIRC Home    About    Download    Register    News    Help

Print Thread
perform menu #103779 25/11/04 12:09 AM
Joined: Dec 2002
Posts: 173
K
Kev_Uk Offline OP
Vogon poet
OP Offline
Vogon poet
K
Joined: Dec 2002
Posts: 173
Is it possible to enter some coding on the on load command so i can auto add something that i want in the perform menu and also have it removed on the on unload command.

Re: perform menu #103780 25/11/04 12:15 AM
Joined: Jan 2003
Posts: 1,063
D
Doqnach Offline
Hoopy frood
Offline
Hoopy frood
D
Joined: Jan 2003
Posts: 1,063
why not write an ON CONNECT event?


If it ain't broken, don't fix it!